Jak se cítí mé tělo?


Mám chuť to vzdát. Dusím se a topím se. Proč jsou ty vztahy, tak komplikované? Proč se neustále hledají nějaké chyby a ukončují se vztahy, proč?  Jsem ve tříletém vztahu a za pár měsíců to budou čtyři roky. Sice se známe už dlouho, ale to jsme měli oba růžové brýle a nevěděli jsme jaká je realita nás obou. Ztroskotalo to i v prvním roce našeho vztahu, ale i tak jsme se snažili, aby náš vztah vydržel. Ten vztah už má minimálně přes tisíc náplast, ale zvládnou ty náplasti udržet to srdce? nebo se blíží chvíle, až to praskne?  Cítím zmatek v hlavě a ani nevím, zda je to v pořádku, ale co bych měla víc udělat?  Mám se měnit kvůli člověku, že se mu na mě něco nelíbí?

žena

Ne! Měla bych to dělat kvůli sobě, a ne kvůli někomu.  Nechci to vzdát, ale zároveň se obávám, že dlouho nevydržím. Říkám si, tak mě drž a podporuj mě, ale on už to vzdal, protože jsem to říkala několikrát. Změním se, zhubnu apod., ale nikdy jsem to nedokázala a jenom jsem přibrala na váze a já jenom přihlížela a neustále si stěžovala. Proč jsem to nezastavila hned co jsem to viděla, a hlavně jsem si to uvědomovala. I přes to všechno jsem to vzdala, ten boj mé hlavě též už prohrál, když pro to nic nedělám.  Čekám na moment, kdy se zvednu a půjdu si těžce za cílem. Ale stále nejsem tak na motivovaná. 

tělo

O pár dní Nevzdala jsem to! Už mám 25 kg dole a cítím se skvěle a vztah s přítelem se též zlepšil. To je to po čem jsem toužila. Nedokážu tomu uvěřit, že jsem to dokázala. Cítím se krásná a sexy. Takto by se měla cítit každá žena, ale pokud se takto necítíte, tak je proto potřeba udělat maximum proto, že budete na sebe pyšný a ten výsledek za to stojí!  Byl to sen, ale byla jsem tam kde jsem chtěla být. Třeba to byla motivace, abychom to nevzdali a bojovali za to co chceme. Co myslíte?  Věřím, že to jednoho dne zvládnu. Já to dokážu! Zpětně se vám i ozvu.

Podobné příspěvky