Naše webové stránky


Vytvořit originální webové stránky je někdy opravdu hodně složité. Já si vzpomínám, když jsem ještě s kamarádkou chtěla prodávat různé zboží. Naštěstí se k nám ale přidal ještě její partner, takže jsme na prodej byli tři. Také jsme ale chtěli vytvořit naše první webové stránky a potom také e-shop. Jenomže bohužel ani jeden jsme vůbec nevěděli a netušili, jak na webové stránky. Potom jsme také samozřejmě potřebovali nějakou kvalitní reklamu, a to včetně internetového marketingu. Myslím si, že kdybyste měli webové stránky nebo e-shop a neměli byste kvalitní reklamu, tak by asi všechno bylo v prčicích, vše vniveč.

Hlídejte si marketing a reklamy.

Asi by to nešlo nějak udělat, protože když máte opravdu kvalitní reklamu, tak to potom znamená, že vy si vlastně můžete také vybrat, co budete prodávat nebo jak to budete prodávat. Vy vlastně můžete prodávat služby anebo také přímo věci, některé zboží. Znám opravdu hodně lidí, třeba z mé bývalé základní školy, kteří se také uchytili tak, že prodávají věci online, že mají vlastní e-shop a také vlastní webové stránky. Nakonec to ale dopadlo tak, že mnoho lidí si myslí, že třeba když si udělají webové stránky, že jim automaticky budou chodit zákazníci a také budou mít vysoké kšefty, tohle ale samozřejmě není vůbec žádná pravda.

Své weby si můžete spravovat sami.

Lidé, když chtějí mít kšefty a chtějí vydělávat opravdu veliké peníze, tak také v první řadě musí myslet na internetový marketing nebo také na reklamu. Reklamu můžete udělat tak, že budete dávat letáčky anebo někam vylepovat anebo si dáte online internetovou reklamu. Podle mého názoru, když už budete mít webové stránky, tak bych se domluvila s různými partnery anebo firmami, jestli bych třeba na jejich webové stránky nemohla dát nějakou kvalitní reklamu, aby je přesměrovalo všechno na mé webové stránky, kde prodávám věci anebo zboží či služby.