Jak zorganizovat firemní večírek?


Firemní večírky jsou skvělou příležitostí pro zaměstnance se jednak seznámit a upevnit vztahy, ale také pro zaměstnavatele ukázat svým zaměstnancům, že jim na nich záleží. Uspořádat firemní večírek je ale celkem náročná záležitost, protože to chce hodně času a samozřejmě také peněz. Ale berte to jako odměnu pro své zaměstnance a nebojte se se trochu plácnout přes kapsu. Neuškodí vám to a vaši zaměstnanci si to samozřejmě zaslouží. Co se týče organizace firemního večírku, můžete o pomoc požádat specializované firmy, které se organizaci večírků věnují na profesionální úrovni.

večírek

Takových firem je na trhu mnoho. Stačí jen pár minut hledání a najedete to, co hledáte. I tak je ale několik cenných rad, které vám pomohou s tím, abyste organizaci zvládli sami. Není to nic nemožného, jen je třeba se držet několika pravidel a nešlápnout vedle, což se samozřejmě dá zvládnout. Jako první byste si měli vůbec uvědomit, jak bude firemní večírek vypadat a na jakém konceptu bude založen. Může se také jednat o firemní večírek, kde vy a vaši zaměstnanci také přespí. Na to se pak specializují penziony, které nabízí ubytování pro firmy. Ano, i takové jsou, a dokonce vám pomohou s přípravou samotného večírku a například i občerstvení.

občerstvení

Pokud máte rozhodnuto, jak asi večírek bude vypadat, dejte si nějaké cenové rozmezí, kolik jste ochotni za večírek zaplatit, a to pak podejte penzionu, který se toho bude držet a podá vám nějakou nabídku, nebo vám taky naopak řekne, že je to ve skutečnosti blbost a musíte na obnosu přidat. Po tomto začnete s realizací a vybíráním data, kdy se večírek bude konat. Postarejte se o to, aby všichni vaši zaměstnanci měli v ten den volno a mohli se tak na večírek dostavit. Nejlepší je udělat celofiremní volno, ať je to fér. Následně je samozřejmě musíte pozvat, aby vám tam někdo přišel. Dalším krokem je právě samotná organizace, o které jsme již hovořili. Tam taky nezapomeňte na program celého firemního večírku, aby byla zábava. Tak co, vrhnete se na organizaci i vašeho večírku?

Podobné příspěvky